AUKIOLOAJAT

TI-LA: 11-18

 

Täältä löydät tietoa Jäätelöbaari Jädelinosta sekä valmistamastamme jäätelöstä.

Jädelinossa valmistetaan ja myydään italialaista artesaanijäätelöä. Paikan päällä laboratoriossamme, rakkaudella valmistettua, aina tuoretta herkullista jäätelöä!

Käytämme jäätelönvalmistukseen vain parhaita raaka-aineita, pääosin suomalaisia tuotteita. Sorbetteihin käytämme suomalaisia marjoja: mansikat tulevat Suonenjoelta ja mustikat sekä puolukat on poimittu Kainuun ja Pohjois-Karjalan metsistä.

Valikoimassamme on maidottomia ja laktoosittomia makuja, jotka sopivat myös vegaaneille.

Herkullisen jäätelön lisäksi voit nauttia Jädelinossa myös suodatin- tai erikoiskahvia ja muita virvokkeita. Tarjoilemamme kahvi on paahdettu suomalaisessa Cafetoria roastery paahtimossa ja sillä on sekä luomu- että reilun kaupan sertifikaatti. Kestävä kehitys on meille sydämen asia! Arvostamme myös Teurastamon yrittäjien välistä yhteistyötä: espressomme on samassa rakennuksessa sijaitsevan Helsingin kahvipaahtimon paahtamaa.

Kaikki käyttämämme kertakäyttöastiat voi laittaa biojätteeksi. Koska me haluamme ajatella ympäristöämme, ei kertakäyttöastioissamme käytetä lainkaan muovia. Käyttämämme kertakäyttöiset kahvimukit, jäätelökupit ja -lusikat on valmistettu FSC-sertifikoidusta paperista sekä uudenaikaisesta kierrätettävästä ja kompostoitavasta Mater-Bi materiaalista.


Meille on helppo tulla metrolla, bussilla tai vaikkapa omalla autolla. Käytössäsi on myös ilmainen wi-fi.

Toivotamme kaikki asiakkaat lämpimästi tervetulleeksi!

Tiina ja Valerio